Henna Nurmi

Ikä:

27

Ammatti:

Lähihoitaja/opiskelija

Rooli:

Etenijä ja koppari

Kasvattajaseura:

Laitilan Jyske

Odotukset superpesiskaudelle?

Odotan kovia pelejä ja hyvää tasaista suorittamista. Oman pelin kehittämistä ja pelaajien kasvamista pelaajina kohti huippu pesäpalloilijoita.

Omat vahvuudet pesäpalloilijana

Vahvuuteni niin ulko- ja sisäpelissä on nopeat jalat. Tietynlainen periksiantamattomuus ja itsensä "ruoskiminen" parempiin suorituksiin on mielestäni myös vahvuuksiani.

Henkilökohtaiset tavoitteet pesäpalloilijana

Tavoitteista tärkein on pelata ehjä kausi ilman loukkaantumisia. Röyhkeyden lisääminen on myös yksi omista tavoitteista etenijänä. Yleisesti voisin sanoa myös, että taitojen kehittäminen.

Paras pesismuisto

Junnu vuosien paras muisto on ehdottomasti leirimestaruus. Nyt päälimmäisenä on viime vuoden nousu superiin ja varsinkin se kotipeli, jossa tämä varmistui. Vieläkin nousee kylmiä värejä, kun ajattelee sitä peliä.

Kuvaile normaalin arkipäiväksi vuorokausirytmi ja sisältö

Arki pyörii aika pitkälti samalla kaavalla, että töihin ja sieltä kotiin syömään jonka jälkeen tulee reeni. Reenin jälkeen usein ei paljoa ylimääräistä aikaa jää, mutta koulujuttuja tulee tehtyä myös aika ahkerasti nyt, kun alkoi opiskella työn ohessa. Tietenkin pyrin myös näkemään perhettä ja kavereista aina vaan, kun on mahdollista.

Terveiset katsojille

Nähdään kesällä uudistetulla Hanakat-areenalla. Toivottavasti teitä saapuu sankoin joukoin kannustamaan Vesattaret ensimmäiseen superpesis kauteen :)