Toimittajien ja valokuvaajien akkreditointi
kesäkuu 16, 2020

Tänään keskiviikkona klo 18 Porin Pesäkarhut ja Mynämäen Vesattaret ottavat toisistaan mittaa jo toiseen kertaan viikon sisällä. Ensimmäinen koitos Mynämäen Hanakat-Areenalla oli varsin yksipuolinen näytös, ja ottelu päättyi vieraiden kolmen pisteen voittoon loppunumeroiden oltua 0-2 (0-3, 1-11). Pesäkarhut olivat tehneet ennakkovalmistautumisen huolellisesti, mikä näkyi myös tulostaululla. Pelin teemoiksi pelinjohto oli valinnut laadukkaat kupperit sekä rohkeat läpilyönnit, ja niiden kummankin osalta pelaajien tekemiset varmasti miellyttivät pelinohtaja Sami Österlundin silmää. Ulkopelin osalta silmiin pistävää oli lukkari Minttu Vettenrannan äärimmäisen nopea pelin rytmittäminen. Se oli varmastikin etukäteen sovittu yhdessä pelinjohdon kanssa tarkoituksena nipistää miettimisaika minimiin Mynämäen pelinjohdolta. Vettenranta palkittiinkin aivan ansaitusti ottelun parhaana ulkopelaajana.

Tämänpäiväiseen otteluun kumpikin joukkue lähtee alustavien kokoonpanotietojen perusteella täsmälleen samalla kokoonpanolla kuin millä pelasivat Mynämäellä. Vesattarien kohdalla se tarkoittaa sitä, että ykköskärjen koostumus on edelleen hieman poikkeuksellinen, kun tärkeässä roolissa oleva Riina Korkiamäki puuttuu siitä ja pelaa numerolla 9. Myös pitkäaikaispotilaiden Petra Kerolan sekä Lotta Laxin kauden avaus jää vielä hamaan tulevaisuuteen.

Veikkaus ei tälläkään kertaa kovin suuria mahdollisuuksia Vesattarien yllätykselle näe antaessaan Porille ottelun lopulliseksi voittajaksi pienimmän mahdollisen kertoimen 1,01. Tasoitusvedon kertoimien perusteella Veikkaus ennakoi Porin tekevän ottelussa 10-11 juoksua Mynämäkeä enemmän. Mynämäellähän viikko sitten ero repesi peräti 13 juoksuun kun viimeisessä vuorossa kotijoukkueen ulkopeli pääsi repsahtamaan ja Pori onnistui takomaan kahden palon tilanteessa peräti 5 juoksua.

Ottelua paikan päälle seuraamaan lähtevien on syytä varata lippunsa etukäteen netistä, sillä Porin ensimmäinen kotiottelu oli loppuunmyyty (499 katsojaa) jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Mutta ottelua pystyy luonnollisesti seuraamaan myös Ruutu+ palvelusta fanikameralähetyksenä. Jos Ruutu+ tunnukset ovat vielä hankkimatta, niin kauttamme saat koodin, jolla saat ensimmäisen kuukauden katseluoikeuden vain 5€ hintaan! Laita meille viestiä (myveinfo@gmail.com) ja kerromme mielellämme lisää miten sinäkin näet vierasottelumme suoraan kotisohvaltasi ja kaiken lisäksi tuet vielä samalla joukkuettamme.

Kotoisella Hanakat-Areenalla Vesattaret esiintyvät seuraavan kerran jo ensi sunnuntaina, jolloin vastustajaksi saapuu Fera Raumalta. Ottelu alkaa sunnuntaiseen tapaan klo 17. Koronarajoitukset ovat edelleen voimassa, joten sisäänpääsyn varmistamiseksi lippu kannattaa varata etukäteen joko Mynämäen Nesteeltä tai nettikaupastamme osoitteessa http://nettilippu.fi . Tähän otteluun myymme myös yksittäisiä 6 hengen pöytiä VIP-katsomostamme. Siitäkin saat lisätietoa joko facebook-sivultamme tai sähköpostilla.