Vesattaret saapuivat Espanjaan!
huhtikuu 8, 2019
Vesattarille avausvoitto Espanjan auringossa!
huhtikuu 12, 2019

Vesattaret rantatreeneissä

    Vesattaret rantatreeneissä

Kulunut viikko on tarjonnut Vesattarille aurinkoista vaihtelua arkeen. Viikko on vietetty Espanjan auringossa, tosin tiukalla pesäpalloilullisella sisällöllä. Useat harjoitukset ja palaverit ovat saaneet toki rinnalleen paikallisesta kulttuurista nauttimista ja ympäristöön tutustumista, mutta keskittymisen polttopiste on ohjattu lajillisiin asioihin. Torstaina näitä hiottuja asioita päästään testaamaan harjoitusottelussa Kempelettä vastaan. Espanjan ilmasto tarjoaa vuodenaikaan nähden poikkeukselliset olosuhteet pesäpallolle, joten joukkue odottaa innoissaan tulevaa harjoitusottelua.

”Koko tämä leiri näyttelee tärkeää osaa kauteen valmistautumisessa. Olemme saaneet vietyä tekemistä eteenpäin niin palaverien kuin toistojenkin kautta, ja odotankin että nämä asiat näkyvät nyt harjoitusottelussa Kempelettä vastaan.”  , tuumaa pelinjohtaja Mikko Järvenpää odottavaisin mielin.

Ennakkokaavailuissa Kempele taistelee Vesattarien kanssa samoista sijoituksista  ja sarjakauden alku hiipii koko ajan lähemmäs, joka näkyy myös pelinjohtajan papereissa. ”Tulemme pelaamaan kokoonpanolla jolla lähdemme sarjakauteen. Kempele tullee olemaan päävastustajiamme ja meidän on nyt annettava ensisijaisesti itsellemme merkki siitä että pystymme laadukkaalla suorittamisella voittamaan pelejä.” , linjaa Järvenpää jämäkästi.

Lähtökohtaisesti korostetaan siis halua ja asennetta, mutta tulos tehdään toki pelillisillä asioilla. ”Odotan sisäpelissä ykköskärjeltämme vahvaa suorittamista ja tuloksentekoa jokeriosaston tukemana. Myös kakkoskärjen tekemisen on oltava vahvaa. Ulkopelissä odotan että laatu on avainsana. Nyt meidän pitää oppia voittamaan tällä tasolla!” , lopettaa pelinjohtaja ytimekkäästi.

Vesattaret – Kempele torstaina etelän lämmössä, kuulumiset pelistä ilmestyvät tottakai myös tuoreeltaan tänne! Instagramissa @vesattaret_ ovat vyöryttäneet someen valtavasti sisältöä koko viikon ajan ja sama meno jatkuu, joten klikkaa itsesi joukkueen pulssilla myös instassa!

Vesattarien leirityksen mahdollistavat vahvat yhteistyökumppanit!