Perjantaina pelataan taas!
huhtikuu 17, 2019
Kausiennakko: Vesattaret tavoittelemaan Superpesiksen pudotuspelipaikkaa!
toukokuu 10, 2019

aluemestaruuden pokannut Vesattaret taistelee tulevalla kaudella Superpesisjoukkueita vastaan tavoitteenaan pudotuspelipaikka!

Huhtikuun viimeinen viikonloppu oli Vesattarille voitokas. Pöytyällä pelattu pitkäaikaisen pesisvaikuttaja Päkän (Päivi Hongisto) muistoturnaus huipentui naisten osalta Pöytyän naisten sekä Vesattarien väliseen aluemestaruus otteluun.

”Pöytyälle lähdimme pienten vammojen takia hyvin poikkeuksellisellisella kokoonpanolla jossa esimerkiksi toisella jaksolla kaksi pelaajaa pelasi oikealla pelipaikallaan. Pelin ensimmäinen vuoropari oli meiltä huono mutta sen jälkeen ei ollut epäselvyyttä paremmasta joukkueesta ja voittajasta. Pelasimme hyvällä huumorilla ja olen ylpeä jokaisen pelaajan panoksesta vaikka jouduimme pelaamaan hieman normaalista poikkeavissa rooleissa. Pelissä näkyi selvästi joukkueiden tasoero vaikka meiltä puuttui muutama tärkeä pelaaja.”, kommentoi Vesattarien viuhkavelho Mikko Järvenpää. Läpilyöntien värittämä ottelu päättyi Vesattarien 0-2 (5-11,2-4) voittoon. Ensimmäiseen superpesiskauteen valmistautuva Vesattaret osoitti siis hyviä signaaleja poikkeuksellisesta kokoonpanosta huolimatta. Ykköspesiksen kärkipäähän veikkailtu Pöytyäläisjoukkue tarjosi hyvän vastuksen mutta voittajasta ei lopulta ollut epäselvyyttä.

Toukokuun kolkutellessa ovelle kääntää pelinjohtaja katseensa jo alkavaan runkosarjaan:

”Kauteen valmistautuminen on aikataulussa ja olemme valmiit kun kausi kahden viikon päästä alkaa. Nyt laitetaan kropat kuntoon ja pelataan vielä Mansea vastaan harjoituspeli ensi lauantaina Tampereella. Olen hyvin luottavainen joukkueeseen ja tulemme varmasti yllättämään monet. Olemme harjoitelleet hyvin ja tiedämme mitä on odotettavissa jotta tulemme menestymään.”, lopettaa Järvenpää jämäkästi.