Mona Heikkilä – Motivoituneena joukkueenjohtoon!
maaliskuu 8, 2019
Raportti: Roihuttaret – Vesattaret 10.3
maaliskuu 11, 2019

Harjoituskausi Mynämäellä on vierähtänyt jo reippaasti maaliskuun puolelle. Vesattarien valmistautuminen edessä häämöttävään superpesiskauteen jatkuu kovaa vauhtia ja joukkue hioo kuvioitaan pääsarjatason edellyttämiin vaatimuksiin.

Sunnuntaina 10.3 joukkue matkaa Helsinkiläisen Roihun vieraaksi seuraavaan harjoitusotteluun. Edellisissä harjoitusotteluissa Vesattaret ovat esittäneet lupaavia otteita vaikka voittotili onkin vielä superpesisjoukkueista avaamatta. Pelinjohtaja Mikko Järvenpäällä onkin selkeät ajatukset sunnuntain seuraavasta etapista: ”Roihua vastaan tulee nyt peli hyvään paikkaan. Lähdemme tarkentamaan pieniä asioita sisäpelissä sekä korjaamaan ulkopelissä mm syvyyspelaamista sekä sijoittumista.”, Järvenpää tuumaa. ”Etenkin sisäpelissä odotan että harjoitellut taktiset asiat poikisivat meille pitkiä vuoroja ja sitä kautta onnistumisia!”

Kokoonpanoa pelinjohtaja ei vielä lähde paljastamaan ja lopulliset ratkaisut tehtäneenkin kliseisesti päivän kunnon mukaisesti. ”Kokoonpano on vielä hieman avoin sillä pelaajistolla on pientä vammaa ja sairastelua, joka tapauksessa nyt on jo tärkeää voittaa!”, Järvenpää lopettaa.

Roihu – Vesattaret sunnuntaina, tästäkin ottelusta raportti luvassa! Ota seurantaan myös Vesattaret facebookissa sekä instagramissa niin pysyt mukana joukkueen matkassa!