Halli SM –raportti
helmikuu 17, 2019
Mona Heikkilä – Motivoituneena joukkueenjohtoon!
maaliskuu 8, 2019

Sunnuntaina 3.3 Mynämäellä kokoonnuttiin viettämään Team Vesattaret -iltaa. Tapahtuman tarkoituksena oli hankkia uusia innokkaita ihmisiä mukaan mahdollistamaan Vesattarien alkavaa superpesis -matkaa. Talkoolaisia ja apukäsiä tarvitaan monenkirjaviin tehtäviin, ja paikalle olikin saapunut toistakymmentä uutta kasvoa kuulemaan Team Vesattaret -visiosta.

Yhteensä noin kolmikymmenpäinen joukko koostui johtokunnan henkilöistä, naisjoukkueen pelaajista sekä vanhoista talkoolaisista, mutta uusia kasvojakin oli mukana ilahduttavan paljon. Vesan talkoohengetär Arja Kitola sekä seuran puheenjohtaja Juha Lehto kertoivat paikallaolijoille tulevista suunnitelmista. Esiin nousivat lähitulevaisuuden suunnitelmat tavoitteineen ja tarpeineen. Talkoolaiset ovat elintärkeä osa urheiluseurojen menestystä, eikä Mynämäen Vesa tee tässä asiassa poikkeusta. Olikin ilahduttavaa nähdä että ihmiset haluavat tuoda oman panoksensa yhteisen hyvän tavoitteluun myös talkoovoimin. Arvokkaasta työstä palkitaankin kauden mittaan mm. saunaillan ja vieraspelimatkan muodossa!

Tapahtuma on tarkoitus järjestää myös uudestaan lähempänä sarjan alkua, joten uusille kasvoille on varmasti tarvetta ja sopivia tehtäviä jatkossakin. Team Vesattaret -ilta oli hengeltään positiivisen aktiivinen ja Vesattaret haluaakin toivottaa kaikki uudet ihmiset innolla mukaan toimintaan! Ihmisten työpanokselle on aina tarvetta, eikä osallistuminen velvoita olemaan paikalla jokaisessa ottelussa tai tapahtumassa – jokaiselle löytyy varmasti rooli ja sopiva ruutu täytettäväksi!

Pesäpallo kiinnostaa selkeästi paikallisia ihmisiä ja sunnuntaisen illan perusteella myös täysin uutta väkeä pesäpallon ulkopuolelta. Vesattaret haluaakin kiittää tapahtumaan osallistujia ja toivottaa kaikki uudet kasvot lämpimästi tervetulleeksi toimintaan! Mikäli juuri sinulla heräsi mielenkiinto olla osana Team Vesattaria, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Sivujemme yhteystiedot -osiosta tavoitat seuran toimihenkilöt ja pääset mukaan toimintaan!