Torstain harjoitusottelu huipentaa Vesattarien leirityksen etelässä: ”Nyt meidän pitää oppia voittamaan tällä tasolla!”
huhtikuu 10, 2019
Perjantaina pelataan taas!
huhtikuu 17, 2019

Voitokkaat Vesattaret

Vesattarien leiritys etelän lämmössä on loppusuoralla, ja viikon oppeja päästiin kokeilemaan käytännössä torstain harjoitusottelussa Kempelettä vastaan. Jännittävien vaiheiden jälkeen ottelu päättyi kotiutuslyöntikilpailun jälkeen Vesattarien 2-1 (0-5,2-1,4-3) voittoon!

”Peliin lähtö oli meiltä huono. Kaveri päästi heti alussa neljän juoksun johtoon jota valitettavasti avitimme paljon.”, kommentoi pelinjohtaja Mikko Järvenpää. Alku olikin Mynämäkeläisille synkkä kun Kempele takoi ensimmäiseen vuoroparin neljä juoksua. Tämän jälkeen jakso vietiin tasatahtiin, mutta kun Vesattarien sisäpeli ei tuottanut tulosta ja Kempele kaunisteli lukemia vielä yhdellä juoksulla, päätettiin jakso Kempeleen 0-5 voittolukemiin.

”Alun jälkeen ulkopelimme oli todella hyvää. Sisäpeliin olemme tehneet etelän leirityksen aikana pelitapamuutoksia. Paperilla asiat ovat kunnossa mutta käytäntöön siirtämisessä on vielä tekemistä.” , Järvenpää summaa. Sisäpelin kanssa olikin tukkoista aina toisen jakson viimeiseen vuoroon asti jossa Vesattaret käänsivät väkisin jakson itselleen viime hetkellä. Loppulukemat toiselta jaksolta kirjattiin Vesattarille 2-1, ja näin ollen ratkaisua haettiin aina kotiutuslyöntikilpailusta asti.

Lyhyen kaavan mukaan ei kotiutuslyöntikilpailukaan maaliin saatettu kun ensimmäisen kierroksen jälkeen lukemat olivat 1-1. Näin ollen ratkaisua haettiin kolmen parin systeemillä. Vesattarien jokaisen parin onnistuessa ja ulkopelin kestäessä ottelu päättyi lopulta Vesattarien voittoon! Voitto oli ensimmäinen tämän harjoituskauden aikana, ja ennakossa pelinjohtajan alleviivaama teesi ”meidän pitää oppia voittamaan tällä tasolla” sai konkreettisen vahvistuksen.

”Saimme tärkeän päänahan yhdestä päävastustajistamme. Olemme oikealla tiellä ja tämän tärkeän leirityksen jäljiltä vahva nippu ajatellen kuukauden päästä alkavaa superpesiskautta!”, lopettaa Järvenpää.

Vesattarien leiritys on näiltä osin kotimatkaa vaille valmis. Leirin sisällöstä kuullaan varmasti vielä lisää mutta varmaa on että Vesattaret palaavat Mynämäellä paitsi reippaasti ruskettuneina, myös vahvempana Superpesiksen haasteisiin!

Voitokkaat Vesattaret