Vesattaret ja Janakkalan Jana yhteistyösopimukseen!
maaliskuu 28, 2019
Torstain harjoitusottelu huipentaa Vesattarien leirityksen etelässä: ”Nyt meidän pitää oppia voittamaan tällä tasolla!”
huhtikuu 10, 2019

Vesattaret Espanjassa

Vesattarien superpesisjoukkue laskeutui sunnuntaina 7.4 Espanjan lämpöön. Viikon harjoitusleiri ei ole lomailua välimeren auringossa vaan ohjelma on aikataulutettu pesäpallo etusijalla. Leirin ohjelmaan sisältyy sekä fysiikkatreenejä että elintärkeitä lajillisia yhteisharjoituksia.

Pelaajisto on kaivannut toistoja isolla kentällä ja niitä on viikon mittaan luvassa verrattain paljon. Pelinjohtaja Mikko Järvenpää onkin toistuvasti talven mittaan painottanut yhteispelin merkitystä nousijajoukkueen tuloksen tavoittelussa, ja nyt etelän leirityksellä puitteet koko kentän harjoituksille ovat mitä mainioimmat!

Vesattaret Espanjassa

Etelässä leireilee yhtä aikaisesti useita joukkueita, ja Vesattaret pääsevätkin viikon lopuksi myös harjoituspelin makuun. Torstaina Vesattaret kohtaavat etelässä Kempeleen, joten viikon antia päästään ulos mittaamaan heti tuoreltaan.

Naiset ovat jakaneet mediapäivät joukkueen kesken ja julkaisevat paljon materiaalia joukkueen instagramissa. Ota siis seurantaan Vesattaret myös instassa niin pysyt joukkueen pulssilla koko leirin ajan!