Seuraava kotiottelu

Toukokuussa 2020
Hanakat Areena
Mynämäki - ????????

Seuraa meitä somessa

17 hours ago

Mynämäen Vesattaret

Vesattarien paidassa ensi kautena esiintyy myös nopeajalkaiset Nurmi ja Haataja!

Henna Nurmi (ylempi) on Laitilan Jyskeen kasvatti, mutta ollut Vesattarien kärkietenijänä jo monta vuotta. Superin nopeimpiin etenijöihin kuuluva Nurmi, odottaa malttamattomana ensi kautta.
”Oon innoissani ja odottavaisin mielin. Kaikille on eka superin kausi takana, joten nyt tunnetaan vastustajia ja sitä mitä meiltä vaaditaan. Toivon tulevalta kaudelta kovaa reenaamista, itseni sekä joukkueen kehittymistä ja tietenkin toivon ettei loukkaantumisia tulisi. Toivon myös, että saadaan nauttia huikeasta kotiyleisöstä myös ensi kesänä.

Turku Pesiksen kasvatti Sini Haataja pääsi viime kautena loukkaantumisen jälkeen myös pelikentille. Kovakätisenä kopparina tunnettu Haataja vaatii omalta kehitykseltä paljon tulevana treenikautena.
”Viime kausi oli itsellä rikkonainen joten siitä jäi runsaasti nälkää ja halu pelata sekä kehittyä on suuri! Odotan innolla mitä uudella valmennuksella ja pelinjohdolla on tarjota itselle ja meidän joukkueelle! Pitkä syksy ja talvi tuntuvat myös varmasti lyhyemmiltä kun saadaan hyvän porukan kanssa jatkaa töitä!”
... See MoreSee Less

View on Facebook

Loimaan tytöt tuovat vahvistusta Vesattariin myös tulevana kautena!

Oona Rantomaa (vas.) jatkaa Mynämäen Vesan paidassa 1+1 vuotisella sopimuksella. Myös Riina Korkiamäki jatkaa Vesassa vuoden sopimuksella.

Loimaan kasvatit Oona ja Riina tuovat omia vahvuuksia Vesattarien rinkiin. Kotiutuksista ja vahdin roolista huolehtinut Oona on motivoituneena mukana ensi kaudessa.
”Viime kausi oli meille kaikille totuttelua uuteen sarjatasoon, mutta kaikista vastoinkäymisistä huolimatta saavutimme minimitavoitteemme. Toivon, että tulevasta harjoituskaudesta tulee ehjä ja sen myötä kehitymme joukkueena edelleen. Uskon, että ensi kesänä nähdään paljon tiukkoja pelejä, jotka pystymme kääntämään useammin voitoksi!”

Riina nähdään myös ensi vuonna Vesattarien linjassa sekä etenijän/vaihtajan roolissa. Rauhalliseksi kuvailtu Riina on innoissaan uusista tuulista joukkueen sisällä. ”Odotan innolla tulevaa treenikautta ja toivon, että talven aikana saamme joukkueestamme vielä paljon enemmän irti. Motivaatiota ei joukkueelta eikä myös itseltä puutu ja henkilökohtaisesti löytyy paljon halua kehittyä.”
... See MoreSee Less

View on Facebook